"zoban" dedi ki;
Inherent Vice'ı 2 kez başladım, uyudum.
3.kez deneyip bitirdim.
İzleyen var mı?
"canadian" dedi ki;
Birinci dunya savasi filmi olan Paths of Glory'yi oneririm. Basrolde Kirk Douglas var. Siyah-beyaz bir film.Bir generalin kisisel ihtiraslari yuzunden imkansiz bir saldiri planinda inat etmesi ve siperden cikmayi reddeden askerlerin askeri mahkemeye cikartilmalari... Kirk Douglas yarbay ve savunma avukati rolunde. Yapim yili 1957. Birinci dunya savasi hollywood'un radarina pek takilmaz, pek populer degildir. Hem askeri hem de hukuk filmi sevenler kacirmasin.saygilarimla,
"ages" dedi ki;
tek amacım triünlerdeki şiddetin engellenmesi.
PTT 1'inci Ligi takımı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Nurullah Sağlam, Passolig uygulamasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle binlerce taraftarın stada giremediğini söyledi."Bunun hesabını kim verecek?" diyerek sözlerini sürdüren Nurallah Sağlam, "Biz hata yaptığımız zaman federasyon bize ceza kesiyor. Bu hatanın cezasını kim ödeyecek?" dedi. Boluspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçtan öhce Passolig'de yaşanan sıkıntılar nedeniyle taraftarların stada giremediğini hatırlatan Nurullah Sağlam, şöyle devam etti:"Taraftarın sahaya giriş sisteminde bu kadar büyük ve hızlı değişim yapılmasın yanlış. Kapıda kalan binlerce taraftar, gidip Passolig kartını alamayan bir sürü taraftar var. Bunların bedelini kim ödeyecek? Seyircisiz maç oynanmaz. Sahaya kadar gelen genç çocuklar, bu çocukları sahaya çekemezsek ileride kim taraftar olacak? Şu anda 6-7 yaşın üstündeki çocuklardan Passolig istiyoruz. Doğru bunun neresinde, hiç kimse çözmüş değil yani. Bir sürü cevap verilmeyen soru var. Ben bir kaç tanisini sorayım mesela. Benim yurt dışından misafirim geldi maça götüreceğim nasıl olacak? Adam loca almış misafirini götürüp maç izletecek içeriye giremiyor, ne yapacaklar? Doğru bunun neresinde? Hiç bir yerinde değil yani. Bunlar bir çırpıda bu kadar büyük bir değişim mantıklı değil. Zaten dışarıdaki taraftarı görüyorsunuz, tribündeki taraftarı görüyorsunuz. Yaklaşık 1 haftadır her fırsatta dile getirmesine rağmen yönetim kurulumuzun stantların çalışmaması, verilen kartların hatalı çıkması kim ödeyecek bunun cezasını? Tribüne 3 tane Passoligsiz taraftar girse kulübe ceza kesecekler. Giremeyenlerin cezasını kim ödeyecek."Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, (DHA)
"meaursault" dedi ki;
"karamazov" dedi ki;
benim de bunyesinde yer aldigim trendbasket.net'te turnuva icin bir e-dergi hazirladik. 117 sayfa takim ve oyuncu incelemeleri var.okumak icin linki takip edebilirsiniz. pdf ve web formatinda.
http://trendbasket.net/trendbasket-fiba ... i-yayinda/
tebrikler çok güzel olmuş. yine aynı şekilde nba için pdf formatında bir çalışma vardı 3-4 sene öncesinde. siz mi hazırlamıştınız bilmiyorumda o da çok başarılıydı. nba için çalışmanız var mı ?
"OricAtmos48K" dedi ki;
"karamazov" dedi ki;
taraftarları küçük düşürmesi, halkı yanlış bilgilendirmesi ve kişisel verilerin kullanımına aykırılık konuları nedeniyle reklamları durdurulmuş.http://www.toplumsol.org/passolig-rekla ... msol-ozel/
Metni okumadınız herhalde, 15 TL - 25 TL mevzusu (ki o fiyatlamaya kulüpler karar veriyor) daha açık belirtilsin denmiş, meşale mevzusunda küçük düşürme yoktur denmiş, kişisel verilerin de TFF'nin kanundan gelen yetkisi ile devredildiği belirtilerek o başvuru da reddedilmiş.Reklamın üzerine "Bazı kulüplerin kartları 25TL den satılmaktadır" yazısı eklenerek yayına aynen devam edebilir.
“Passolig “Stad” reklam filminde, güvenlik görevlisi ve taraftar karakterlerin arasında geçen “T.C. kimlik numaranı biliyor musun?” – “Biliyorum tabii, her yere veriyorum.” şeklindeki diyalog T.C. kimlik numarasının her yere verilebileceği izlenimi yaratması açısından sakıncalı bulunmuştur. Oysa ki, kişisel veri toplarken toplanan veriyi korumak için gerekli kurallara ve düzenleyici yasalara uygun davranılmalı ve tüketiciler nezdinde de yaşanabilecek olumsuz örneklerin önüne geçilmesi için kişisel verilerin hangi durumlarda paylaşılması gerektiği konusunda tüketicilerin bilinçlendirilmeleri gerekmektedir. Fakat reklamda yer alan ifade ile T.C. kimlik numarasının her yere verilebileceği şeklinde tüketicilerin yanlış yönlendirildiği görüşüne varılmış ve reklamdaki kullanım, “Verinin Korunması ve Kişilik Haklarına Saygı” başlıklı Özdenetim Esasları’na aykırı olarak değerlendirilmiştir.”
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlenen Miles&Smiles katkıları ile Moda Deniz Kulübü Kabotaj 25. Yıl Kupası Yat ve SportsBoat Yarışı son buldu. İstanbul Boğazı’nın benzersiz manzarası eşliğinde geçen yarış oldukça renkli anlara sahne oldu.