"Rhcp16" dedi ki;
Ben Göztepeli dostları bir yönden eleştirmek istiyorum. Tribün olarak bana göre takıma çekilen ince ayarlar konusunda çok eksik kalıyorsunuz. En basiti kasımpaşa maçından sonra takımı tribüne çağırıp oynayın lan diye bağırmamız, geçen sene akhisar deplasmanında çağırıp bizleri aleme rezil ettiniz denmesi, son maçta ligde kaldığımız trabzon maçında toplayın bavulu s.tirip gidin diye bağırılması gibi hareketler oyuncuların nerede olduğunu anlaması açısından önemli şeyler. Göztepe tribünlerinde mutlak bir sessizlik hakim ve bence bu bu durumdaki bir klüp için çok yanlış bir süreç yönetme hamlesi.
Edit: arada yaşanan denizin denk getirilmesi ve otobüse girilmesinden bilerek bahsetmedim. Bunlar çok riskli hareketler çünkü ters tepebilir.MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"kasadaparayok" dedi ki;
Ligde muhtemelen paraların zamanında tıkır tıkır yattığı 3-5 takımdan biridir Göztepe. Rahat battı demekki. Biz gibi Göztepe'yi de hücumcuların vasatlığı beceriksizliği yaktı.
"rayzi" dedi ki;
"KsT_SuC" dedi ki;
Altaylı Karşıyakalı yada Göztepe den hazetmeyen herhangi biri ne derse şu an için haklıdır.Sonuçta futbol bu , çıkarken sen sevinirsin düşerken rakibin dalga geçer.
Karşıayak - Kasımpaşa finalinde nasıl sevindiysek , şu an tabiki insanlar mutlu olacak.
Bu forumda yazana edene de kafayı takmamak lazım , sonuçta forum bu.Açıkcası,
bu sene şansta bizi sevmedi kardeşim , direkten bu kadar topu dönen başka takım var mıdır. E bide forvet yok.
Bugün Deniz Kadah'ın kaçırdığı 2 net pozisyonda Demba Ba yada başka bir forvet olsa kaleciyide içeri sokardı. Konya maçında bıraktığımız 2 puan vs.
Yani herşey ters gitti , krizi yönetemedik.
Bazen bu tarz kırılmalar iyidir , Sepil zaten şu süreçte kendini belli eder ya sene sonu oturur daha güçlü döndürür bu takımı yada bakar yoluna.Biz mi , en fazla 5 sene sonra yine amatöredeyiz.
koymaz bize.
Hocam inşallah düşmezsiniz. Ama dışardan bakan bir göz olarak söyleyeyim yanlış yapıyorsunuz taraftar olarak. Atışırız kavga ederiz o ayrı ama izmirde yaşayan izmirde yaşayanı bilir. Futbolculara etkiniz çok az. Böyle değildi eskiden. Çüş diyemiyorsunuz futbolcunuza, göz dağı vermiyorsunuz. Bu gevşeklerin hangi nargile cafelerde takıldıkları belli bi selamın aleyküm demiyorsunuz. Dışardan bakınca niye yapmıyosunuz anlamıyorum. Futbolcu adam paralıdır ama cahildir, okumamıştır höt diyenden korkar. Bunu sizin tribünde bilen yok mu illaki var niye yapılmıyor. Hala geç değil. Soğukkanlı olması gereken sizsiniz. Yapılması gerekeni yapması gereken de sizsiniz. En fazla 3-5 kişi ceza yiyecek. Ama bu kadar tepkisiz etkisiz olunmamalı.