UEFA EURO ile ortaklık kuran ilk dijital platform olan TikTok, turnuva başladığında futbolseverlerin heyecanını paylaşmaları için en iyi ortamı sunmayı hedefliyor.
20-23 Şubat tarihlerinde Antalya’da düzenlenen 2.1 kategorisindeki Tour of Antalya, Side-Antalya arasındaki 4. etapla sona erdi.
20-23 Şubat tarihlerinde Antalya’da düzenlenen 2.1 kategorisindeki Tour of Antalya, Side-Antalya arasındaki 4. etapla sona erdi.
Tour of Antalya’da zirve finişiyle biten tek etap olan Aspendos-Termessos etabı, son yokuştaki kıyasıya mücadeleyle son buldu ve genel klasman el değiştirdi.
Tour of Antalya 2020’de Kemer-Antalya arasındaki 2. etaba yağmur, fırtına ve dolu damgasını vurdu, kaotik günün sonunda lider değişti.
Tour of Antalya’nın üçüncü yılında tura sponsor olan Corendon Airlines’ın CEO’su Yıldıray Karaer ile hem yeni sponsor oldukları Bike Aid takımı operasyonunu hem de kurumun spor sponsorlukları stratejisini konuştuk.
Yüzlerce amatör bisikletçinin katılımıyla düzenlenecek yarış kapsamında, Antalya’da “Kadına Karşı Şiddete Son” Farkındalık Sürüşü gerçekleştirilecek.
UCI 2.1 kategorisindeki Tour of Antalya powered by AKRA’nın 4 etaplık yarış parkuru belli oldu
2001 ve 2003'te iki kez Giro d'Italia şampiyonluğuna ulaşan efsane isim Gilberto Simoni, sahibi olduğu takımıyla geldiği Tour of Antalya'da sorularımızı cevapladı.
Tour of Antalya’da büyük bir ihtimalle genel klasmanın şampiyonunu belirleyecek etapta Termessos zirvesinde kazanan Leopard’dan Szymon Rekita oldu.
Bu yıl 2. kez düzenlenen Tour of Antalya'ya bu sabah Köprülü Kanyon'da start verildi ve dört günlük büyük heyecanda mücadele başladı.
21-24 Şubat tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek UCI 2.2 kategorisi yarışı Tour of Antalya için geri sayım sona erdi.
Kaleiçi’ndeki tarihi yat limanında verilen startla başlayan Tour of Antalya 2020’de 1. etabı World Tour ekibi Israel Start-Up Nation’dan Mihkel Raim kazandı.
2018’de 2.2 kategorisinde tarihinin ilk startını alan Tour of Antalya, 2020’de 2.1 kategorisine yükselerek Avrupa’nın önemli haftalık turları arasında yerini aldı.
İlk iki yılında 2.2 kategorisinde düzenlenen ve bu yıl 2.1 kategorisine yükseltilen Tour of Antalya'nın 2020 edisyonunun tanıtımı gerçekleştirildi.
2. kez düzenlenen Tour of Antalya'nın ardından herkes turu ve tecrübelerini kendi içinde değerlendirdikten sonra katılımcılardan ve organizasyondan genel bir değerlendirme aldık.
Bu yıl ikincisi düzenlenen Tour of Antalya, Side-Antalya arasındaki dördüncü etapla sona erdi ve şampiyon kupasını aldı.
2.kez düzenlenen Tour of Antalya’da ilk etabı kazanan Hollandalı Mathieu van der Poel’un ardından ikinci etapta da zafer bir Hollandalının oldu.
Corendon-Circus takımının süper yıldızı Mathieu van der Poel, bisiklette kendisi adına sezonun ilk yol yarışını koşmak üzere geldiği Antalya'da basının karşısına çıktı ve soruları yanıtladı.
Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen UCI 2.2 kategorisindeki Tour of Antalya, bu yıl 21-24 Şubat tarihlerine ikinci kez düzenlenecek ve üçü Pro Continental toplam 27 takımı ağırlayacak.