Mağaza yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Olgar, VAULT mağazasında Jack Wolfskin, Merrell, Salomon, Hannah ve Quiksilver gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerini outdoor tutkunları ile buluşturuyor.
“Go Nature – Doğaya Çık” mottosuyla hazırlanan VAULT mağazası, Vega AVM İstanbul’da 234 metrekare alan üzerine kurulu durumda.
Everest, Lhotse ve
Nuptse gibi dünyanın en yüksek dağlarından ilham alınarak tasarlanan ürünlerin outdoor tutkunları ile buluştuğu yeni mağazada ürün çeşitliliği de dikkat çekiyor.
Outdoor sporlara olan ilginin her geçen gün arttığı bugünlerde Olgar’ın distribütörü olduğu markaların sert kayalar, engebeli araziler ve zorlu akarsularla mücadele etmeye yardımcı olan ürünleri VAULT’ta bulunuyor.

Jack Wolfskin, Merrell, Salomon, Hannah ve
Quiksilver gibi trend belirleyen markaların ürünlerine yer verilen VAULT mağazası, kısa süre içerisinde spor tutkunlarından da büyük ilgi gördü. Mağazayı ziyaret eden misafirler, ürün çeşitliliğinden ve mağaza içi deneyim alanlarından çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Outdoor sporların lider markası Olgar, tüm spor ve doğa tutkunlarını İstanbul Vega AVM’deki VAULT mağazasına bekliyor.

