Zaman: 09 Şub 2010 12:46

Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 112 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj

rookie
 Mesaj Başlığı:
Yeni mesajGönderilme zamanı: 07 Eyl 2007 17:08 

Arkadaşlar.. Aşağıdaki linkten gurbette oynayan futbolcular hakkında bir liste bulabilirsiniz. İkinci liste ise çifte vatandaşlığı olan futbolcular. Umarım işinize yarar

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:F ... sh_descent

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Tu ... ationality

Başa Dön

diffensore
 Mesaj Başlığı: Re: Gurbetçi Türk Futbolcular
Yeni mesajGönderilme zamanı: 11 Eki 2007 20:37 

Bu eklentiler için teşekkürler

bende haber geçeyim konu hakkında
Alıntı:
lejonerlerde bu hafta...

Avrupa'da futbol hayatlarına devam eden lejyonerlerimizin mücadeleleri sürüyor. Bu hafta Premier League'de Emre Belözoğlu'nun uzun aradan sonra Newcastle forması ile attığı gol sevindirdi. Emre bu hafta tek sevincimiz olurken diğer lejyonerlerimiz sessizdi.

İNGİLTERE

İngiltere Premier League'de sakatlığını üzerinden atan ve hocası Sam Allardyce'ın gözüne girmek için çaba sarfeden Emre Belözoğlu bu hafta takımı Newcastle United adına bir gole imza attı. Magpies'in Everton'u evinde 3-2 mağlup ettiği maçta 86. dakikada oyuna giren ve takımını öne geçiren gole imza atan Emre N.Castle United'ın galibiyetinde önemli bir rol oynadı.

Ada'daki bir diğer temsilcimiz Tuncay Şanlı'nın takımı Middlesbrough ise Premier League'de kaybetmeye devam ediyor. M.Boro bu hafta deplasmanda Manchester City'ye 3-1 mağlup oldu. Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı, 46. dakikada George Boateng'in yerine oyuna girdi. Mücadelesi yetersizdi.

Tecrübeli futbolcumuz Tugay Kerimoğlu'nun takımı Blackburn Rovers ise Birmingham City'i kendi sahasında 2-1 yendi. Tugay Kerimoğlu ilk 11'de sahaya çıkarken, 56. dakikada yerini Matt Derbyshire'ye bıraktı. Premier Leauge'de 9 hafta sonunda Newcastle United 14 puanla 9. sırada, Blackburn Rovers 15 puanla 6. sırada ve Middlesbrough 8 puanla 16. sırada yer alıyor.

ALMANYA

Bundesliga'da attığı goller ile takımı Bayern Münih'e kolay ısınan ve rotasyonda yerini sağlama alan Milli futbolcumuz Hamit Alntop bu haftayı boş geçti. Bayern Münih kendi sahasında Nurnberg'i 3-0 mağlup ederken ilk 11'de sahaya çıkan ve 61'inci dakikada sarı kart gören milli futbolcu Hamit Altıntop, 70. dakikada yerini Jan Schlaudraff'a bıraktı.

Bir diğer Altıntop kardeş Halil'in ekibi Schalke 04 ise ligin flaş ekibi Karlsruhe'ye evinde 2-0 mağlup olarak Veltins Arena tribünlerini dolduran 61 bin taraftarını üzdü. Halil Altıntop bu maçta sakatlığı sebebiyle forma giymedi.Milli futbolcumuz geçtiğimiz hafta yaşadığı sakatlık sebebiyle 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Bu sezon beklenenin çok altında kalan Serdar Taşçılı Stuttgart ise haftayı evinde aldığı 2-0'lık Hannover yenilgisi ile kapadı. Yıldıray sakatlığı sebebiyle Stuttgart adına maç kadrosunda yoktu. Almanya Bundesliga'da Bayern Münih 23 puanla zirvede yer alırken, Schalke 16 puanla 5. sırada, 10 puanlı Stuttgart ise 12. sırada yer alıyor.

İSPANYA

İspanya La Liga'daki temsilcimiz Nihat Kahveci'nin ekibi Villarreal ise haftayı Osasuna deplasmanında aldığı 3-2'lik mağlubiyetle kapadı. Uzun süren sakatlığının ardından sahalara dönen ve İspanyol ekibinde formu gün geçtikçe yükselen Nihat Osasuna mücadelesinde 18 kişilik maç kadrosuna yer almadı.

DİĞER

Belçika'nın Anderlecht ekibiyle arasında olan sorunları çözen ve bu aralar form tutmaya başlayan Serhat Akın'ın takımı bu hafta Roeselare deplasmanından 2-2'lik sonuçla ayrıldı. Serhat Akın 11'de başladığı mücadelede 89. dakikada yerini Van Damme'ye bıraktı. İtalya'da Udinese formasıyla beğeni toplayan Türk asıllı orta saha oyuncusu Gökhan İnler bu hafta Atalanta deplasmanındaydı. 90 dakika sahada kalan Gökhan takımı adına skor edemezken mücadele 0-0 eşitlik ile sona erdi. İspanya La Liga'da ise Nihat'ın forma giymediği maçta takımı Villarreal Osasuna'ya deplasmanda 3-2'lik skorla mağlup oldu. Nihat Kahveci'nin küçük sakatlığı sürüyor.

Başa Dön

attacante
Yeni mesajGönderilme zamanı: 15 Kas 2007 09:50 
Kullanıcı avatarı

Resim

Jem Paul Karacan'ı da gözden kaçırmamak lazım. Reading'in konratlı futbolcusu ve şu anda Bournemouth'da kiralık. U-17 ve U-19 takımlarımızda oynuyor...

Futbol eğitimini Reading Akademisi'nde almış bir oyuncu

http://vliegendenederlander.blogspot.com/2007/11/jem-paul-karacan.html

Başa Dön

diffensore
Yeni mesajGönderilme zamanı: 15 Kas 2007 20:07 
Kullanıcı avatarı

Bizde Serdar Öztürk'ü ekleyelim bu listeye. Kendisi suan FC Groningen takiminda oynuyor.
Henüz 19 yasinda ve forvet mevkiinde oynuyor. 16 yasinda Hellas Sport'ta oynarken kesfedildi ve Groningen'a getirildi. Burda bir hazirlik maci oynadi ve Groningen'de kaldi. Genç takimda oynuyor kendisi ve takimin golcüsü. Suan Serdar'in Groningen'da 2009a kadar kontrati var. Zaman zaman A takim kadrosuna giriyor ve sezon öncesi A takimla kampa gitti Ispanya'ya. Hazirlik maclarinda güzel bir grafik cizerek hazirlik maclari gol krali oldu kendisi. Ve Groningen - Graafschap macinin son 15 dk.si oyuna katildi, bu A takimla ilk resmi karsilasmasiydi.
Insallah ilerde kendinden söz ettirir Serdar ve hak ettigi yerlere gelir.

Resim

Başa Dön

NO POST !
Yeni mesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2007 18:41 
Kullanıcı avatarı

Köln'ün ligdeki durumu nedir ?

Alpay ve Ümit Özat'ın formları nasıl ?

Başa Dön

attacante
Yeni mesajGönderilme zamanı: 24 Kas 2007 18:04 
Kullanıcı avatarı

hamit bugün bayernin 2 golünde asist yaptı
halil ise takımının 3. golünü atıp öne gecirdi
maclarda dk 75

Başa Dön

diffensore
 Mesaj Başlığı: Tuncay Arsenal'i unvanından etti !
Yeni mesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2007 17:19 
Kullanıcı avatarı

Middlesbrough, Tuncay Şanlı'nın gol attığı maçta ligin tek namağlup takımı Arsenal'i devirdi.

Arsenal 16 maçında ilk yenilgisini tattı... Tuncayın takımı Middlesbroug, güçlü rakibi Arsenal'i sahasında devirdi: 2-1.
Geçtiğimiz hafta Reading filelerini havalandıran milli futbolcumuz, Arsenal'i de boş geçmedi ve Premier Lig'deki 2. golünü kaydetti

Spikerin tepkileri cok tuhaf Tuncayı baya Övüyor gerci ingilizcede bilmiyorum anlamadım ama heralde öyledir :D :D
Tuncay açılmaya başladı maçtada iyi oynadı 2 tanede gol kacırdı
Ne diyelim oynasın eski performansına kavuşsunda milli takıma yararlı olur inşallah...

maçın videosu http://www.youtube.com/watch?v=KL0wlBprTGg

En son GozTepeLee tarafından 10 Ara 2007 17:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Başa Dön

diffensore
 Mesaj Başlığı: Re: Tuncay Arsenal'i unvanından etti !
Yeni mesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2007 17:22 
Kullanıcı avatarı

Tebrikler Tuncaya ..

Başa Dön

rookie
Yeni mesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2007 17:23 
Kullanıcı avatarı

Arsenal'i unvanından etmekle kalmayıp beni de 177 Ytl'den etti sağ olsun.

Başa Dön

attacante
Yeni mesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2007 17:28 

tuncay'ı alahtan çıkarmadı 60larda o golleri kaçırdıktan sonra...
çok koşuyo ediyo da o ne vuruşlar öyle...
ingiltere'de stoper adam bile gelip 30 metreden top vuruyo tuncay'ın geliştirmesi lazım daha kendini...güçlenmesi lazım...

Başa Dön

diffensore
Yeni mesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2007 17:34 
Kullanıcı avatarı

çok güzel pozisyonlara girdi,daha fazla gol atabilirlerdi.

iyiydi iyi.tebrikler tuncaya.

Başa Dön

diffensore
Yeni mesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2007 18:39 
Kullanıcı avatarı

taphephobia yazdı:
Arsenal'i unvanından etmekle kalmayıp beni de 177 Ytl'den etti sağ olsun.

eheheh benimde aynı ama altay macından da yattım 680 ytl kactı 2 mactan :roll:

Başa Dön

attacante
Yeni mesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2007 18:42 
Kullanıcı avatarı

Golu goremedim attiktan sonra kendi taraftarina yine sus isareti yapti mi?

Başa Dön

centrocampista
Yeni mesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2007 23:47 

yabanci bir forumda gordum, Tuncay Sanli 'nin son mac performansi ile ilgili manset;

Resim

Başa Dön

NO POST !
Yeni mesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2007 11:51 
Kullanıcı avatarı

biraz toparladı gibi amaaa

Başa Dön

attacante
Yeni mesajGönderilme zamanı: 14 Ara 2007 23:51 
Kullanıcı avatarı

Emrullah Güvenç ve kardeşi var
keza Kerem Yılmaz ile İlhan Demirci . Umarım bu kardeşlerimizi milli takımımızda oynatırız

Başa Dön

centrocampista
Yeni mesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2007 19:38 

İtalya'yı Fetheden Türk Kim? İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Udinese’de forma giyen Türk futbolcu Gökhan İnler hakkında İtalyan medyası övgü dolu sözler sarfediyor.

İsviçre’nin Zürih takımından İtalya’nın Udinese ekibine transfer olarak dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki Türk futbolcu Gökhan İnler, ‘İtalyan futbolunun yeni keşfi’ olarak lanse ediliyor. İtalya’nın önde gelen spor kanalları, İsviçre Milli Takımı adına top koşturan genç futbolcu için ‘O yeni bir keşif, İtalyan futbolu için yeni yetenek’ ifadelerini kullanıyor. İnler için televizyon kanallarında ve yazılı basında, ‘güçlü fiziği ile hem defansta hem de hücumda takımı adına çok etkili olan özelliklere sahip. İsviçre Milli Takımı’nda oynaması da bir tesadüf değil. Udinese, Türk futbolcuyu son anda Hertha Berlin’den kopardı ve transfer etti. İnler kısa süre de İtalyan Ligi’ne uyum sağladı’ yorumlarının yapılması da dikkat çekiyor.

Çok çalışmalıyım çok

İtalyan spor kanallarının kendisinden bundan sonra daha çok konuşulacak dediği İnler ise, İtalyan kanallarına yaptığı açıklamalarda, “Daha çok çalışmam lazım. Kısa sürede takıma alıştım. Ancak gün geçtikçe daha iyi olacağıma inanıyorum” diyerek mütevazı konuşmayı tercih ediyor.

Bu adamın hakkında hiç bahseden olmaması ilginç..

En son 14sene tarafından 20 Ara 2007 19:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön

centrocampista
Yeni mesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2007 19:41 

Gökhan İnler, Mili Takım heyetine kırgın PDF Yazdır E-Posta
31 10 2007
Serie A'da Udinese forması giyen gurbetçi futbolcu Gökhan İnler, Ay-yıldızlı formayı giymeyi çok istediğini ancak Türk Milli Takımı'na çağrılmayınca İsviçre Milli Takımı'ndan gelen teklifi kabul ettiğini söyledi.
İHA muhabirine açıklamada bulunan gurbetçi futbolcu Gökhan İnler, Udinese'de çok mutlu olduğunu belirterek, "Udinese'nin başarısı için elimden geleni yapıyorum. Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Takımdaki herkes elinden geldiğince bana destek oluyor" dedi.
İsviçre Milli Takımı'nı tercih etmesiyle ilgili olarak ise Gökhan İnler kırgınlığını ifade ederek, "Ben Türkiye için oynamak istiyordum. 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın İskoçya ile yaptığı hazırlık maçı kadrosuna çağrılmıştım. Daha sonra ise çağırılmadım. Tabii ki insan çağrılmayınca üzülüyor, ben de uzun bir süre çağrılmayı bekledim. Daha sonra İsviçre Milli Takımı'ndan teklif geldi. İsviçre Milli Takımı teknik direktörüyle yüz yüze görüştüm. O, beni takımında çok istediğini söyledi. Ben de bunun üzerine
teklifi kabul ettim. Türk Milli Takımı'nda oynamak isterdim. Ancak artık bu imkansız. Şimdi İsviçre Milli Takımı'nın başarısı için mücadele edeceğim" diye konuştu.
Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası finallerini katılmasını arzu ettiğini ifade eden Gökhan İnler, "İnşallah, Türkiye gruptan çıkar ve Avrupa Şampiyonası finallerine katılır" şeklinde konuştu.

Başa Dön

centrocampista
Yeni mesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2007 19:43 

Resim

Gökhan İnler

Başa Dön

centrocampista
Yeni mesajGönderilme zamanı: 23 Ara 2007 15:52 

@Gokhan Inler,

-Bu futbolcu vakti zamaninda Fenerbahce'nin basinda bulunan Alman hoca Daum'un sezon basi hazirlik kampinda begenmeyip gonderdigi iki gurbetciden biri idi.
Fenerbahce'nin boylesine yetenekli bir genci elinden kacirmasini ,zamanin hocasi Daum'a sormali....

-Umit Milli takima cagrildiginda ustunde devamli durmayan o zamanin umit milli hocasini elestirebilirsiniz.veya neden sonrasinda cagirmadigini sorabiliriz....

--Mevcut Gokhan Inler'in serie a 'ya transferi ve akabinde bu ligde gostermis oldugu ustun performans takdiri hak ediyor.

Basarilarinin devamini diliyorum.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 112 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Kayıtlı kullanıcılar: 1-9-6-7, 1969, 19karşıyaka12, Asil, Ask Jeeves [Bot], asrub, Baidu [Spider], beckenbauer, bela07, Beşiktaşk1903, biggins, biz büyük altaylıyız, blacksk, Bossman, buca xl, buoge, bursa_mc, cheetos_1912, cluj, CmR, cotanak, Dardanos17, Dota, DumanKSK, Emrah1912, erdi41, erythraian, etendim, Executionn, Flpmorris, galiba, George Weah, ginola, gio35, gonzalo, Google [Bot], GUZELYALI, Gyepesto, HayatınAnlamı, Holigan`JK, imbat35, Insane, istanbul, izmirli, izmitli41, İzo, jqncn, Kansu07, kskyot, Köroğlu, l_f_celine, Leader, Lisandro, lnf71, Maltepe SK, Manavgat, maviates78, Merkez, miccoli, mrt1912, MSN [Bot], Muhendis, muraska, Murat Durgun, murat__35, Mustyy1925, Nartallo, oglala, Okemarcelo, Onbesliler, pciqo, phateeh, Prusa16, RedBlue, sabutay, SakaryamAltepeli, samestian, SchwarzAdler, scuba1912, seçkin, silverhawk, skorp, stanleyparkk, streetboy12, Thekop, Tlgr, trilogy, umut75, vefakartal, volkan1910, waldez, WavyMoods, Westermann, WestTerror, WinstonBlue, Yahoo [Bot], YarenAlican, Zzeuss1912, Önder

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  

2001-2009 Tribundergi / BlogİdmanYurdu Futbol Network
Hosted by Kontratak

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye