Zaman: 09 Eyl 2010 12:01

Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 50 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj

rookie
 Mesaj Başlığı:
Yeni mesajTarih: 03 Eyl 2007 18:42 

çok güzel bi yazı teşekkürler..

Başa Dön
  Bookmark and Share

diffensore
 Mesaj Başlığı:
Yeni mesajTarih: 10 Eyl 2007 18:01 
Kullanıcı avatarı

Yazı çok güzel teşekkürler... Valla içim bi hoş oldu yav :)

Başa Dön
  Bookmark and Share

Tribundergi HQ
 Mesaj Başlığı:
Yeni mesajTarih: 10 Eyl 2007 18:16 
Kullanıcı avatarı

külköpeği yazdı:
insanın kafası güzelken, ağlayarak yazdığı bir yazının, böyle ara sıra karşısına çıkması, insanların zihninde, kalbinde bir etki bırakması kendimi bazen mühim hissetmeme yol açıyor, tamam, dil biraz ağdalı olmuş ama sarhoştum be abicim, yine olsa yine yaparım:)
çok, çok sağolun.

Vay vay diyorum :)

Başa Dön
  Bookmark and Share

centrocampista
 Mesaj Başlığı:
Yeni mesajTarih: 10 Eyl 2007 18:41 
Kullanıcı avatarı

külköpeği yazdı:
insanın kafası güzelken, ağlayarak yazdığı bir yazının, böyle ara sıra karşısına çıkması, insanların zihninde, kalbinde bir etki bırakması kendimi bazen mühim hissetmeme yol açıyor, tamam, dil biraz ağdalı olmuş ama sarhoştum be abicim, yine olsa yine yaparım:)

çok, çok sağolun.

kesin çalmışsındır sen bu yazıyı bi yerlerden

Başa Dön
  Bookmark and Share

centrocampista
 Mesaj Başlığı: Re: "Ulan Galatasaray" - Ferguel
Yeni mesajTarih: 10 Eyl 2007 19:55 
Kullanıcı avatarı

zoban yazdı:
biz aleme inat seni sevdik
komik olan şuydu
tarihinin en zavallı dönemiymis meğer
hiç şampiyon olamazdın o zamanlar
biz de zaten farkında diildik... hep güsel marmaraydık çünki
daha on yedi on yedi on yedi bile diildik...
neden gaassaray? diyenlere...
because, güsel marmarayla güsel gidiyor! derdik...
ki bunu hiç bilmezsin...

Yazının tamamını okudum ama bu kısım herşeye bedel evet biz aleme inat şampiyon olamayacığımızı bile bile sevdik çünkü hep güzel marmaraydık.
Son olarak kedidir o kedi :)

Başa Dön
  Bookmark and Share

BANNED !
 Mesaj Başlığı:
Yeni mesajTarih: 11 Eyl 2007 08:42 
Kullanıcı avatarı

öncelikle teşekkürler, ilginiz, alakanız, şevkatiniz için:)

efendim, yazıyla ilgili birkaç bilgi verelim, anonim olmaktan çıksın. sanıyorum fi tarihleriydi, nerden baksan bi 6-7 senesi var... o sıralar homeless im, beşiktaşta, çalıştığım büroda sabahlamaktayım, tabii 'her gece bodrum' ; ortaköy de meydan da, şarap olur, bira olur, denize nazır demlenmekteyim... o zamanlar oralar buralar hep bizimdi yani...

net ortamına yabancıyım, hayatımızın öznesi galatasaray olduğundan, o zamanlar bildiğim tek site olan, galatasaray.com a yazıyordum... anlatacak çok hikayemiz vardı gerçekten, ve bunlar o zamana kadar pek dillendirilmemiş şeylerdi, şeklimiz şemalimiz ve dahi kafamız da güzel olduğundan, her gece siteye alakasız yazılar yazardım, bu da onlardan biriydi...ki daha çok sevdiğim yazılarımda olmuştu, bunu hatırlamadım bile sabah tekrar okuduğumda...

ben sklenmiyorum sanıyordum ama meğer yazılarımı arşivleyen bazı arkadaşlar varmış, derken efendim, oradan infazteam a asılmış, oradan tribündergi de basılmış... bir mail gelmese bana, ben tribündergi den de bihaberdim, hep güsel marmaraydım çünkü:)
yazının bana en büyük katkısı, tribündergiyi tanımam oldu, evet, vicdanlarınızı yalıyorum;)

görüldüğü gibi aslında pekte mühim bir yazı değil aslen ve fekat galiba söylenmemiş birşeyi söylenmemiş bir zamanda söylenmemiş bir şekilde söylediği içün, kutsal bir değere büründü kendisi... eh, böyle de kalsın...

.....
aslında ferguel değil, fergurel dir doğrusu...

....
zoban, vayına vay diyorum ;)
imansız, düş yakamdan.

Başa Dön
  Bookmark and Share

attacante
 Mesaj Başlığı:
Yeni mesajTarih: 11 Eyl 2007 12:39 

o du$sun ben asilacam abi yakana.
hem biralamalar e$liginde bu yazilarin anafikrini canli dinlemek.
hem de ramazan oncesi o kadar isteyip bulu$amamaya inat.

bilmiyorum i$te. ben $u anda denize nazir durumda olmakla beraber, hic de guzel degilim.

isyanim var.

Başa Dön
  Bookmark and Share

centrocampista
 Mesaj Başlığı:
Yeni mesajTarih: 18 Eyl 2007 00:09 

tribun dergi de yayınlandığında yazı hasta olmuştum tarzına..
o gun bugundur, futbol ve edebiyat yazılar arşivimin en degerli parçalarından biri..
eline yuregine sağlık..

Başa Dön
  Bookmark and Share

attacante
 Mesaj Başlığı:
Yeni mesajTarih: 22 Eyl 2007 01:10 

külköpeği yazdı:
öncelikle teşekkürler, ilginiz, alakanız, şevkatiniz için:)

efendim, yazıyla ilgili birkaç bilgi verelim, anonim olmaktan çıksın. sanıyorum fi tarihleriydi, nerden baksan bi 6-7 senesi var... o sıralar homeless im, beşiktaşta, çalıştığım büroda sabahlamaktayım, tabii 'her gece bodrum' ; ortaköy de meydan da, şarap olur, bira olur, denize nazır demlenmekteyim... o zamanlar oralar buralar hep bizimdi yani...

net ortamına yabancıyım, hayatımızın öznesi galatasaray olduğundan, o zamanlar bildiğim tek site olan, galatasaray.com a yazıyordum... anlatacak çok hikayemiz vardı gerçekten, ve bunlar o zamana kadar pek dillendirilmemiş şeylerdi, şeklimiz şemalimiz ve dahi kafamız da güzel olduğundan, her gece siteye alakasız yazılar yazardım, bu da onlardan biriydi...ki daha çok sevdiğim yazılarımda olmuştu, bunu hatırlamadım bile sabah tekrar okuduğumda...

ben sklenmiyorum sanıyordum ama meğer yazılarımı arşivleyen bazı arkadaşlar varmış, derken efendim, oradan infazteam a asılmış, oradan tribündergi de basılmış... bir mail gelmese bana, ben tribündergi den de bihaberdim, hep güsel marmaraydım çünkü:)
yazının bana en büyük katkısı, tribündergiyi tanımam oldu, evet, vicdanlarınızı yalıyorum;)

görüldüğü gibi aslında pekte mühim bir yazı değil aslen ve fekat galiba söylenmemiş birşeyi söylenmemiş bir zamanda söylenmemiş bir şekilde söylediği içün, kutsal bir değere büründü kendisi... eh, böyle de kalsın...

.....
aslında ferguel değil, fergurel dir doğrusu...

....
zoban, vayına vay diyorum ;)
imansız, düş yakamdan.

En nihayetinde bulabildik seni fergurel..
senin aramızdan ayrılmana sebeb olan o feyenord macından cok sonra cok istedik sana ulasmayı devamlı saga sola haber bile bıraktık bu nicke rastlarsanız haber edin diye..galatasaray.com dan dogan infazteam'de aramızda olman cok hoştu ama gidişinde bir o kadar hızlı olmustu maalesef..
o kargaşada bir özür dileyemedik senden..kaç yıl oldu bilmiyorum ama..en azından o topicte tek bir satır yazısı bile olmayan ben Galatasaray ile alakalı olmayan ve tamamen haklı oldugun bir konu yuzunden senin aramızdan ayrılmana sebeb oldukları ve sonradan pişman olduklarını defalarca itiraf edip senden bir ozur bile dileyemedikleri için..
ben özür diliyorum..kusura bakma..cok cok özür diliyorum senden herkes adına..her şey için..

Başa Dön
  Bookmark and Share

BANNED !
 Mesaj Başlığı:
Yeni mesajTarih: 22 Eyl 2007 10:13 
Kullanıcı avatarı

tek_buyuk yazdı:
[too much more quota deleted]

En nihayetinde bulabildik seni fergurel..
senin aramızdan ayrılmana sebeb olan o feyenord macından cok sonra cok istedik sana ulasmayı devamlı saga sola haber bile bıraktık bu nicke rastlarsanız haber edin diye..galatasaray.com dan dogan infazteam'de aramızda olman cok hoştu ama gidişinde bir o kadar hızlı olmustu maalesef..
o kargaşada bir özür dileyemedik senden..kaç yıl oldu bilmiyorum ama..en azından o topicte tek bir satır yazısı bile olmayan ben Galatasaray ile alakalı olmayan ve tamamen haklı oldugun bir konu yuzunden senin aramızdan ayrılmana sebeb oldukları ve sonradan pişman olduklarını defalarca itiraf edip senden bir ozur bile dileyemedikleri için..
ben özür diliyorum..kusura bakma..cok cok özür diliyorum senden herkes adına..her şey için..

tek büyük kardeşim,

bir zamandı, geldi geçti... ne kusur, ne de özür olur aramızda... bir zamandı, bak, unutmamışsın kardeşini, eski bir dosttan bir selam olarak alıyorum bu yazını, özür ne demek, aleykümselam diyorum ''galatasaraylılığımın olanca ateşiyle'' .

Başa Dön
  Bookmark and Share
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 50 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Kayıtlı kullanıcılar: 0616, 06Ankaralı, 07 AS 1966, 1860, abrek, B1nDokuzYüz7, Baidu [Spider], bhy1, biskid, bucagediz, CK1905, demirgökay, Dişçi, Doce1907, DumanKSK, DurupDururken, dutch, eagle1949, EfsaneGöztepe, Ezelden78, fantikanarya, gebze1955, Gfb-Alper, gk1925, Google [Bot], GSWarrior, hergele-dodo-1912, Hobb, jamaisdesistie, kapalısağ, Kayzersuze29, kırmızıbeyaz07, Kraftwerk, magnifico_, massimiliano, mavzer, Millwall, Mormenekseler, MSN [Bot], MSNbot Media, Mucci, MustiDiler27, OtuzBesBucuk, prophecy, prusali, RalphGS, romeo, roskol, SanchezKSK, Sangaryus, Sirinler1965, Snnt, stay_underground, tazemeta, turchia, turgi, turkmen-m, tylerr, ugur1907, ukkan, ultrArda, Uzo55, waldez, Yahoo [Bot], YeşilBeyaz, Zeus_33, zeze1907

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  

2001-2010 Tribun Dergi / Blog İdman Yurdu Futbol Network
Hosted by Kontratak
Site Meter

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye