Zaman: 09 Şub 2010 12:46

Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 77 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj

attacante
 Mesaj Başlığı: Fransızlar "Elle" Dünya Kupası'nda!
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:01 
Kullanıcı avatarı

evet futbolun olabildiğince adaletli olması gerektiğine inanan bizler bu sabah son derece öfkeli tepkili ve heyecanlıyız! Çünkü dün, başlıkta yazdığım gibi Frarsız milli takımı, İrlanda Cumhuriyeti'ni, Henry'nin elle düzeltip önüne aldığı topu Gallas'a servis etmesi ve sonuçlanan golle finallare gitti!.. Ayrıca ve hatta pozisyonun başlangıçı ofsayttı. İşte Fransa sen bu kadar acizsin, bu kadar ayağa düştün sen, İrlanda karşısında bu derece ayağa düştün, bu denli rezilleştin sen.
bunun adı dünyanın heryerinde rezalettir, ultra skandaldır, hazırlık maçında bile olsa kabul edilemez bi harekettir.
sizleri bilmem ama bundan sonra benim için Fransa ve Henry kara listeye alındı. birçok futbolsever tarafından da kara listeye alındıklarını düşünüyorum.
bu Fransa, Afrika'da hangi yüzle mücadele edecek merak ediyorum. Keşke Cezayir ile aynı gruba düşseler de bi güzel hezimete uğrayıp elenseler ah ah nerde o günler!...
son olarak: Beyoğlu'ndaki ünlü sokağın adı, Fransız değil babalar gibi paşalar gibi Cezayir Sokağı'dır be!!!

Başa Dön

attacante
 Mesaj Başlığı: Re: Uluslararası Rezalet: Fra(arsız)lar "Elle" Dünya Kupası'nda!
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:05 
Kullanıcı avatarı

Bir gün önce;
Platini; "Teknolojinin kullanılmasına karşıyız, hakem faktöründe hatalar olmalı ki oyunun zevki çıksın"

Ertesi gün;

Resim

105 dakika direnen İrlanda, tv başına.
Fransa ise Dünya Kupası'nda.

En son Alejandro tarafından 19 Kas 2009 10:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Başa Dön

centrocampista
 Mesaj Başlığı: Re: Uluslararası Rezalet: Fr(arsız)lar "Elle" Dünya Kupası'nda!
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:07 
Kullanıcı avatarı

futbolist yazdı:
evet futbolun olabildiğince adaletli olması gerektiğine inanan bizler bu sabah son derece öfkeli tepkili ve heyecanlıyız! Çünkü dün, başlıkta yazdığım gibi Frarsız milli takımı, İrlanda Cumhuriyeti'ni, Henry'nin elle düzeltip önüne aldığı topu Gallas'a servis etmesi ve sonuçlanan golle finallare gitti!.. Ayrıca ve hatta pozisyonun başlangıçı ofsayttı. İşte Fransa sen bu kadar acizsin, bu kadar ayağa düştün sen, İrlanda karşısında bu derece ayağa düştün, bu denli rezilleştin sen.
bunun adı dünyanın heryerinde rezalettir, ultra skandaldır, hazırlık maçında bile olsa kabul edilemez bi harekettir.
sizleri bilmem ama bundan sonra benim için Fransa ve Henry kara listeye alındı. birçok futbolsever tarafından da kara listeye alındıklarını düşünüyorum.
bu Fransa, Afrika'da hangi yüzle mücadele edecek merak ediyorum. Keşke Cezayir ile aynı gruba düşseler de bi güzel hezimete uğrayıp elenseler ah ah nerde o günler!...
son olarak: Beyoğlu'ndaki ünlü sokağın adı, Fransız değil babalar gibi paşalar gibi Cezayir Sokağı'dır be!!!

Abi ne kin kusmuşsun be :)
Sonunda da kapanışı yapmış haha.

Başa Dön

Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:13 

henry macdan sonra sevinmemiş bile garibim ama kimse simdi cıkıp demesinki cıkıp iptal ettirseydi falan abi dunya kupasına gidiyorsun henry o golu iptal eddirse fransa elense bunu türkiye icin dusunemiyorum bile vatan hayini ilan ederdik
yada dürüst olayım ben kendimden öle bir durumda olsam bunu yapsam gıkım cıkmaz :) milyonda bir kişi cıkar golu iptal edircek adam

not:fransadan nefret ediyorum ayrı mesele keske irlanda gitseydi

Başa Dön

attacante
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:14 
Kullanıcı avatarı

youtube'da skandalla ilgili başarılı bi video hazırlanmış. tekrar tekrar gözüne gözüne!

http://www.youtube.com/watch?v=1B_VpTf82uc

Başa Dön

attacante
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:15 
Kullanıcı avatarı

henry eliyle topu durdugu kalmiyor birde önüne tokatliyor !

yanliz hakem kesinlikle görmeli diye birsey yok. ceza sahasi kalabalik her ikisininde görüs alanin önüne bir futbolcu gecse nasil görecek. zor is vallaa.

Başa Dön

BANNED !
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:17 
Kullanıcı avatarı

Yazık oldu İrlandalılara.İyi mücadele etmişlerdi.Oldum olası hiç sevmemiştim bu Henryi :twisted:

Başa Dön

centrocampista
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:20 
Kullanıcı avatarı

Kahpelik mahpelik, tamamdır başlıktaki gidişat belli oldu.

Başa Dön

rookie
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:23 

2.yarıyı seyrettim. Robby kean 'e maç içinde 2 defa elle oynama çaldı. Madem bu kadar titiz bu hakem bunu nasıl görmemiş?

Başa Dön

rookie
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:23 
Kullanıcı avatarı

Rezalet çabuk kabul edilmiş arsızlık bu kadar olur, İrlanda Cumhuriyeti KamuOyu acaba nasıl tepki verdi skandal hakkında...

http://www.internetspor.com/henryden-el ... 18018.html

Başa Dön

centrocampista
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:26 
Kullanıcı avatarı

yav abartmayın futbol bu. yok frarrsız yok bilmem ne... aynı şekilde irlanda da tur atlayabilirdi... bu oyun var olduğu sürece bu tarz olaylar olacak

Başa Dön

centrocampista
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:29 
Kullanıcı avatarı

Pozisyona bakildiginda baya bir kalablik ceza sahasi gorebildiklerini pek sanmiyorum. Video ya ilk baktiginda cok belli olmuyordu bile dikkatlice bakmazsa. Burda 5. hakemin devreye girmesi gerekiyor(oldugu zaman).

Başa Dön

diffensore
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:35 

bende tam aksine gördüğünü düşünüyorum.

görmese bile kaleci dahil görüntde 5 irlandalı oyuncu var ve hepsi aynı anda aynı reaksiyonu veriyor.

bide burda gözükmüyor pozisyon elden önce ofsayt :)

önce tartışmalı bir penaltı pozisyonu yaşandı sonra ofsayt olduğu için golü gecerli sayılmadı.
daha fazla kızmasın platini diyerek veremediğini düşünüyorum.

Başa Dön

centrocampista
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:37 
Kullanıcı avatarı

Dün akşam İrlanda'nın Dünya Kupası'na gidememesine, en az Türkiye'nin gidememesi kadar üzüldüm.

Başa Dön

Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:42 

irlanda futbol olarakta fransayı ezdi ama futbolun gladyosu iş başındaydı!

Başa Dön

centrocampista
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:43 
Kullanıcı avatarı

Platini'nin maç sonrası L'equipe gazetesine verdiği demeçten;

"Les grandes équipes tricher, le hurdabazlık Coupe du monde se targue d'obtention de visas, tout en assez petite équipe se targue avec sincérité à perdre jö la sibufle"

mealen;

"Büyük takımlar hileyle, hurdabazlıkla Dünya Kupası vizesi almakla övünür, küçük takımlar ise dürüstçe oynarak kaybetmenin samimiyetiyle övünür".

Başa Dön

rookie
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:50 
Kullanıcı avatarı

el burrito yazdı:
Platini'nin maç sonrası L'equipe gazetesine verdiği demeçten;

"Les grandes équipes tricher, le hurdabazlık Coupe du monde se targue d'obtention de visas, tout en assez petite équipe se targue avec sincérité à perdre jö la sibufle"

mealen;

"Büyük takımlar hileyle, hurdabazlıkla Dünya Kupası vizesi almakla övünür, küçük takımlar ise dürüstçe oynarak kaybetmenin samimiyetiyle övünür".

:D

Başa Dön

diffensore
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 10:53 
Kullanıcı avatarı

İrlanda kendi sahasında oynadağı son iki grup maçını kazansa direk olarak çıkıyordu gruptan. İtalya maçında 87'e öne geçtiler 90+da gilardino'un golüne engel olamadılar buda dramın başlangıcı oldu kanaatimce sonrasında karadağla kendi sahalarında berabere kaldılar. İnkar edilmeyecek birde uğursuzlukları var tabiki her zaman kötü gruba düşer, kötü play-off maçlarına çıkar bu takım..Fransa'ya gelince futbolunun son dönemdeki varoluşu kabaca bir hesapla 1996-2006 " zidane " kariyeridir . 96 avrupa şampiyonasında yarı final, 98 dünya kupası, 2000 avrupa şampiyonluğu, 2002'deki fiyasko ( zidane ilk iki maçta yok , gruptan dahi çıkamadılar), 2006 dünya kupası finali ( zidane kör topal finale kadar taşımıştır takımını , sinirlerine biraz hakim olup o kafayı atmazda materazzi'ye bu kupayıda alabilirlerdi) hepsinde zidane'nın imzası var. Bu bağımlılıktan kurtulamadılar bir türlü .

Başa Dön

attacante
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 11:17 
Kullanıcı avatarı

Dün cok üzüldüm Irlanda adina. Henry topu 2 defa elle oynuyo hatta. Kontrol edip önüne aliyo.

Erman toroglu´nun firinci küregi olur ya. Bu ondan da beter. Top yapisti resmen eline. Ronaldinho´nun "flip-flap" hareketini eliyle yapti.

Olan gücsüzlere oluyo, hep onlar eziliyo. Sokiim böyle düzene.

Başa Dön

centrocampista
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2009 11:17 
Kullanıcı avatarı

Logic yazdı:
Dün akşam İrlanda'nın Dünya Kupası'na gidememesine, en az Türkiye'nin gidememesi kadar üzüldüm.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 77 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Kayıtlı kullanıcılar: 1-9-6-7, 1969, 19karşıyaka12, Asil, Ask Jeeves [Bot], asrub, Baidu [Spider], beckenbauer, bela07, Beşiktaşk1903, biggins, biz büyük altaylıyız, blacksk, Bossman, buca xl, buoge, bursa_mc, cheetos_1912, cluj, CmR, cotanak, Dardanos17, Dota, DumanKSK, Emrah1912, erdi41, erythraian, etendim, Executionn, Flpmorris, galiba, George Weah, ginola, gio35, gonzalo, Google [Bot], GUZELYALI, Gyepesto, HayatınAnlamı, Holigan`JK, imbat35, Insane, istanbul, izmirli, izmitli41, İzo, jqncn, Kansu07, kskyot, Köroğlu, l_f_celine, Leader, Lisandro, lnf71, Maltepe SK, Manavgat, maviates78, Merkez, miccoli, mrt1912, MSN [Bot], Muhendis, muraska, Murat Durgun, murat__35, Mustyy1925, Nartallo, oglala, Okemarcelo, pciqo, phateeh, Prusa16, RedBlue, sabutay, SakaryamAltepeli, samestian, SchwarzAdler, scuba1912, seçkin, silverhawk, skorp, stanleyparkk, streetboy12, Thekop, Tlgr, trilogy, umut75, vefakartal, volkan1910, waldez, WavyMoods, Westermann, WestTerror, WinstonBlue, Yahoo [Bot], YarenAlican, Zzeuss1912, Önder

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  

2001-2009 Tribundergi / BlogİdmanYurdu Futbol Network
Hosted by Kontratak

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye