Zaman: 07 Eyl 2010 09:24

Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 4464 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349 ... 447  Sonraki
Yazar Mesaj

Moderator
 Mesaj Başlığı: Re: Transfer Dedikoduları
Yeni mesajTarih: 31 Tem 2010 12:15 
Kullanıcı avatarı

joseph yazdı:
Mbokani yazdı:
Fazıl Ünverdi dün uA.comda box to box İngiltereden , 10 numara transferi Fransadan demişti bu isimlerin Jenas ve Ederson oldugu söyleniyor

jermaine jones olmasin o, tufaya gelmeyelim yine? keske alsak bile diyemiyecegim oyuncular arasinda cunku hic sanmiyorum onun olacagini. onuda gectim bu ulkeye ingiliz topcu getiremezsin, cok cok zor.

edersonunda 15i var kafadan.

Ederson 15 etmez, Galatasaray rahat alır, Lyon'da hiç bir şey yapamadı ve değeri baya düştü, Keita fiyatına alırsınız büyük ihtimal.

Başa Dön
  Bookmark and Share

diffensore
Yeni mesajTarih: 31 Tem 2010 12:20 
Kullanıcı avatarı

Bu saatten sonraki en iyi transfer eski performansına kavuşmuş sağlıklı bir Ferrari olur.Zapo ve Sivok ikilisinin takımda kalıpta bu adamın gitmesi kafayı yedirtiyor insana.

Başa Dön
  Bookmark and Share

centrocampista
Yeni mesajTarih: 31 Tem 2010 12:23 
Kullanıcı avatarı

schuster 'in zapo ısrarı tadımızı tuzumu kaçırıyor şu güzel kadroya rağmen. ferrari bu be zapoyla kıyaslanamazki.

Başa Dön
  Bookmark and Share

diffensore
Yeni mesajTarih: 31 Tem 2010 12:27 
Kullanıcı avatarı

kartalsafa yazdı:
schuster 'in zapo ısrarı tadımızı tuzumu kaçırıyor şu güzel kadroya rağmen. ferrari bu be zapoyla kıyaslanamazki.

ferrari sisteme uymuyor, neden anlamak istemiyorsunuz ki? zapo sisteme uyuyor, yedek olarak faydalanmak istiyor.. bedavaya bursaya vermekten iyidir.. ayrıca ferrari geçen sene çok isteksizdi.. hırs, istek = 0

Başa Dön
  Bookmark and Share

attacante
Yeni mesajTarih: 31 Tem 2010 12:35 
Kullanıcı avatarı

geçen sene istekli olan kimdi senin gözünde?

nobre? nihat? ekrem? uğur? holosko? tello?

Başa Dön
  Bookmark and Share

centrocampista
Yeni mesajTarih: 31 Tem 2010 12:36 
Kullanıcı avatarı

sistem derken ben pek anlamadım nasıl sistem ? 4 lü defans mı bozulacak ön libero falandamı oynıcak bu zapo nasıl olcak ta ferrari sisteme uymıcak ?

Başa Dön
  Bookmark and Share

centrocampista
Yeni mesajTarih: 31 Tem 2010 12:37 
Kullanıcı avatarı

kdr_1903 yazdı:
kartalsafa yazdı:

ferrari sisteme uymuyor, neden anlamak istemiyorsunuz ki? zapo sisteme uyuyor, yedek olarak faydalanmak istiyor.. bedavaya bursaya vermekten iyidir.. ayrıca ferrari geçen sene çok isteksizdi.. hırs, istek = 0

Yorum yapmak bana düşmez ama Ferrari Lugano'dan sonra ligin en iyi stoperi bence. Geçen sene de Beşiktaş'ın savunmasında en kilit oyuncu olduğunu düşünüyorum. Savunmada toparlayıcı oyuncuydu. Ferrari'nin olmadığı maçlarda çok kolay gol yiyen bir Bjk vardı. 2. yarı biraz performansı düşmüştü ama bunu da yaşadığı sakatlık ve sahalardan uzak kalmasına bağlıyorum ben. He gece hayatı var, disiplinsiz denilirse de aynı takıma Guti ve Q7 gibi gece hayatlarıyla ün yapmış transferler yaptı Schuster. Bu durumda bir tezatlık oluyor :) Ferrari'yi yollamak büyük hata olur ve umarım yollarsınız :)

Başa Dön
  Bookmark and Share

centrocampista
Yeni mesajTarih: 31 Tem 2010 12:38 
Kullanıcı avatarı

herşeyden önce zapo nun inönüde bize attığı golden sonraki sevinci hanginizin gözünün önünden giderki ?

Başa Dön
  Bookmark and Share

diffensore
Yeni mesajTarih: 31 Tem 2010 12:51 
Kullanıcı avatarı

kartalsafa yazdı:
sistem derken ben pek anlamadım nasıl sistem ? 4 lü defans mı bozulacak ön libero falandamı oynıcak bu zapo nasıl olcak ta ferrari sisteme uymıcak ?

kardeşim bilip bilmeden yazmıcaksın o zaman.. schuster belli ki kanatlara açılabilen, hızlı ve oyun kurabilen bi oyuncu istiyor.. zapoyu tercih etmesi gayet normal.. zapo kalır mı kalmaz mı bilemem onu eleştirin ama şu durumda ferrari bu takımda zor oynar schuster varken..

evet haklısınız belki en iyi stoper ferraridir bu ligde.. ama hocanın sistemine uymuyor, yapcak bişi yok..

smyrna kardeşim.. bu sene bir stoper yerli olcak.. banko toraman.. sivok da 2. stoper olcak.. sivok hırslı, istekli ayrıca hocanın sistemine de uyuyor.. ferrari neden takımda tutulsun? yedekte oturcak bi adam değil.. siteme uymaması, ve aldığı yıllık parası da cabası.. td nin isteklerine göre hareket edilsin diyen siz değilmiydiniz her zaman ? şimdi ne oldu anlamıyorum..

Başa Dön
  Bookmark and Share

diffensore
Yeni mesajTarih: 31 Tem 2010 12:55 
Kullanıcı avatarı

Johan yazdı:
Yorum yapmak bana düşmez ama Ferrari Lugano'dan sonra ligin en iyi stoperi bence. Geçen sene de Beşiktaş'ın savunmasında en kilit oyuncu olduğunu düşünüyorum. Savunmada toparlayıcı oyuncuydu. Ferrari'nin olmadığı maçlarda çok kolay gol yiyen bir Bjk vardı. 2. yarı biraz performansı düşmüştü ama bunu da yaşadığı sakatlık ve sahalardan uzak kalmasına bağlıyorum ben. He gece hayatı var, disiplinsiz denilirse de aynı takıma Guti ve Q7 gibi gece hayatlarıyla ün yapmış transferler yaptı Schuster. Bu durumda bir tezatlık oluyor :) Ferrari'yi yollamak büyük hata olur ve umarım yollarsınız :)

geçen sene kapanan bi beşiktaş vardı, 7-8 savunma oyuncusuyla oynayan bi takım görüntüsüydü.. schusterin istediği hızlı, kanatlara açılabilen, oyun kurabilen bi stoper.. ferrari bu sisteme uymuyor.. disiplinsizlikle falan alakası yok..

Başa Dön
  Bookmark and Share
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 4464 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349 ... 447  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Kayıtlı kullanıcılar: 1demirsporlu, Alejandro, Alexa [Bot], Amani, ArkaBahce, arpaç, azaq, Baidu [Spider], Bambino, berk_nouma, Beşiktaşjk, bucagediz, Cage, CanCan, CK1905, Cnk, darkloftr, dejavu35, demirgökay, Doce1907, Dwight Yorke, eagle1949, Eclea, etem14, Exabot [Bot], furkan, garipcan33, Google [Bot], Holigantalya, kapali38kale, KsK_chakal, MadBoy33, madmamo, mcelebi, mjan1912, MSN [Bot], Mucci, muratksk79, onyedi, ozgurr, Profesör78, SantraylaÜçlü, ssupras, Stingaciu, Timisiora, ultrAs13, united, Yahoo [Bot], yalnis, zGr1925

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  

2001-2010 Tribun Dergi / Blog İdman Yurdu Futbol Network
Hosted by Kontratak
Site Meter

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye